Épül a 3,1 milliárdos, Makovecz-stílusú kazánház Felcsúton, hogy végre füthetők legyenek az edzőpályák

2016 február 14., 10:17

Korábban már lehetett tudni, hogy Makovecz Imre stílusában épül kazánház a felcsúti Puskás Akadémián, a stadion mellett. Mégis, amikor kedden Felcsútra utaztunk, hogy megtekinthessük Mészáros Lőrinc polgármester vagyonnyilatkozatát, letaglozó élmény volt látni a már majdnem kész építményt.

A tervek szerint ennek a kazánháznak a segítségével fogják majd fáűteni a Puskás Akadémia két új edzőpályájának a talaját. Az egész rendszer kivitelezése potom 3,1 millárd forintba kerül sajtóhírek szerint, amihez az Akadémia 2,55 milliárd forintos tao-támogatást kért és kapott is. A felcsúti csapat eddig amúgy több mint 11 milliárd forintnyi tao-támogatást kapott. (És hogy ennek a pénznek minden fillérje a lehető legjobb helyre ment, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a hétvégi fordulóban a Diósgyőr ellen a Puskás Akadémia NBI-es csapata egyetlen saját nevelésű akadémistát küldött pályára, őt is gyorsan lecserélték, nehogy baj legyen.)

photo_camera Fotók: Botos Tamás


Ritka szép kazánház lesz
photo_camera Ritka szép kazánház lesz


photo_camera


photo_camera Orbán VIktor háza a felcsúti stadion árnyékában


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.