Navracsics Tibor elment babérokat aratni a Deák térre

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
január 23., 13:18

Furcsa látvány a büféasztal a peron közepén, de pont ez fogadta azokat, akik az M3-as metró Deák Ferenc téri megállójának átadására érkeztek hétfő délelőtt. A Ferenciek terével együtt elkészült ugyanis a 3-as metró két újabb állomása, amiket délutántól már az utazóközönség is birtokba vehet. Nem sokkal később a bilikék falak között a mozgólépcsőn leszállt közénk Karácsony Gergely főpolgármester és Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, és elkezdődött a hivatalos ceremónia.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt