Navracsics Tibor elment babérokat aratni a Deák térre

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
január 23., 13:18

Furcsa látvány a büféasztal a peron közepén, de pont ez fogadta azokat, akik az M3-as metró Deák Ferenc téri megállójának átadására érkeztek hétfő délelőtt. A Ferenciek terével együtt elkészült ugyanis a 3-as metró két újabb állomása, amiket délutántól már az utazóközönség is birtokba vehet. Nem sokkal később a bilikék falak között a mozgólépcsőn leszállt közénk Karácsony Gergely főpolgármester és Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, és elkezdődött a hivatalos ceremónia.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.