"Provokátor hazaárulók! Nem kell bedőlni az ilyen szennynek"

HELLO90
2014 március 20., 13:24
  • Készítettünk egy videót a választással kapcsolatban, amit nem hagytatok kommentek nélkül.
  • Konkrétan elszabadult a pokol, mi pedig az eddigi ártalmatlan videós-, fotós- és újságírópalántákból parazitákká, dilettáns barmokká, és liberális, szarházi, büdös drogosokká nőttük ki magunkat.

De vajon miről is szól maga a videó? És kinek áll ez érdekében?

Összeszedtük, hogy mi mindent gondoltak bele olvasóink és nézőink abba az ártatlan 1 perc 45 másodpercbe.

A sárdobálók és ujjal mutogatók

Kétségkívül a legszélesebb tábor. Akik nem akarták megváltani a világot, és a választás fontosságáról sem igen formáltak véleményt, inkább csak elküldtek minket a picsába.

Akik szerint politikai hatalom áll mögöttünk

Az általános vélekedés volt, hogy valószínűleg egy politikai párt talicskázta át nekünk a pénzt a videó elkészítésére. De hogy melyik politikai párt, az már egyáltalán nem volt annyira egyértelmű. Sokak szerint a Fidesz nyúlt a zsebébe, mások a gonosz zsidókat vélték a megrendelők kiléte mögött, az viszont biztosnak látszik, hogy a Jobbik ellen kampányolunk.

Akiket kicsit összezavartunk

Ez mondjuk szinte mindenkire igaz, de voltak kiemelkedő kommentelők, akiknek az eszmefuttatása jócskán túlmutatott a szavazás tematikáján, és ideológiai elemekkel bolondították meg az amúgy is pikáns diskurzust. Vagy csak szimplán hülyeségeket beszéltek. Még olyan is volt, aki egy titokzatos uralkodói réteget is belekevert a dolgokba. Csak nem megint a gyíkemberekről van szó?

Nagyon úgy néz ki, hogy még a Náci Németországban is megálltuk volna a helyünket!

Akik jobban csinálják

A videóból kiderült, hogy mi a generációnk szennye vagyunk, de ettől függetlenül kár lenne csüggedni. Azért rengeteg naprakész, tájékozott, okos, velünk egykorú ember van. Meg olyan is, aki politológiát tanul az egyetemen!

Akik megszerettek minket és a szavazati korhatár ötletét

Volt olyan, aki abszolút egyetértett a videó üzenetével, de ha már lúd, legyen kövér alapon, másokat is inkább eltiltana a választásoktól. Vagy kihasználta a videót, hogy belerúgjon egy általa még kevésbé szeretett korosztályba.

Akik szerint színészek vagyunk, sőt alulfizetett színészek

Az egyébként nagyon jólesett, hogy sokatok profi színészeknek nézett minket, az viszont kevésbé, hogy a képességeinket általában a Barátok Közt, az Éjjel-Nappal Budapest és a Szomszédok megaprodukciók színészeinek szintjére lőttétek be.

Volt aki tippelni sem volt rest, és tízezer forintban és/vagy a méltóságunkban célozta meg a videóért kapott gázsinkat.

És végül: akik megértették, miről szól a videó

Természetesen voltak olyanok is, akiknek abszolút átment az üzenet. Nekik köszönjük, a történelmi hűség kedvéért pedig pár ilyen hozzászólást is megosztunk.

és egy elég pontos a végére: