Magyarországról megy majd Iránig az Orient expressz

közlekedés
2014 augusztus 21., 07:00
comments 31

orient express

Budapestről indul majd az 1883 és 2009 között közlekedő legendás vonat utóda, de a végállomás nem Isztambul hanem Teherán lesz. Erről Zaránd György, a MÁV-Start értékesítési igazgatója és a MÁV Nosztalgia Kft. ügyvezetője beszélt a Magyar Nemzetnek. Az igazgató szerint az ősszel induló expressz történeti járművekből álló luxusvonat lesz. Az idegenforgalmat egy brit utazási iroda irányítja majd, az utazás egy irányba két hétig tarthat. Évente öt járatot indítanának.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.