Ma dönti el a MOB, hogy pályázzon-e Budapest a 2024-es olimpia megrendezésére

sport
2015 február 06., 05:17
comments 204

Rendkívüli ülésre gyűlik össze pénteken a Magyar Olimpiai Bizottság, arról határoznak majd, hogy Budapest induljon-e a 2024-es olimpia megrendezésére kiírt pályázaton. A válasz nagy valószínűséggel igen lesz, mert ha nem pályáznánk, akkor semmi értelme nem lenne összehívni a rendkívüli közgyűlést.

A végső döntést 2017. szeptember 15-én Limában, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság 130. ülésszakán hozzák majd meg. Az már elég valószínű, hogy ha Budapest elindul, Rómával és Bostonnal is szemben találja majd magát.

Az mno.hu érzelmektől fűtött vezércikkét arról, hogy mennyire jó lenne egy budapesti olimpia. Olvassa el, aki teheti, még a magyar baloldal egy-két bűnét is sikerült belezsúfolni az írásba. Abból meg gond nem lehet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.