Mindennap felmond valaki a Tényeknél

Média
2016 március 23., 13:55

Egymás után mondanak fel a TV2 Tények című hírműsorának riporterei – írtuk, amikor hétfőn már Szabó Tibor riporter is elment.

Aztán kedden Kőrösi Gábor szerkesztő-műsorvezető távozott, ma reggel pedig Hermann Gábor riporter adta be a felmondását.

A Népszabadság úgy tudja, hogy a többiekhez hasonlóan Harmann Gábornak is vállalhatatlanná vált a TV2, és nem akar részt venni az új hírigazgató, Kökény-Szalai Vivien által megrendelt politikai karaktergyilkosságokban. (Előbb Zuschlag János és Pukli István kapcsolatáról kerültek adásbapropaganda-hangulatú riportok, később Juhász Péter budai lakbérére szállt rá a hírműsor stábja.)

Egy hónap alatt összesen már közel 10 munkatárs ment el a TV2 hírcsapatából önként vagy kényszerűségből – írja a lap.

Update: Friderikusz Sándornak is elege lett az elvajnásított TV2-ből

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.