Orbán Viktor és Kövér László Kaczynskival motorcsónakoznak a Dunán

politika
2016 augusztus 09., 12:38
comments 110

Nem hivatalos látogatásra érkezett Budapestre Orbán Viktor talán legkedvesebb lengyel szövetségese, Jaroslaw Kaczynski, a ultrakonzervatív Jog és Igazságosság Párt (PiS) vezetője. A lengyel kormánypárt vezetőjének magyarországi látogatásáról egyelőre csak a lengyel média számolt be, a Szejm egyik munkatársa már a Twitterre is kitett egy remek képet a Közép-Európa legnagyobb folyamán hahotázó jobbos politikusokról.

link Forrás

Ezeken a felvételeken pedig már a motorcsónak is látszik rendesen:
link Forrás

A látogatás ugyan nem hivatalos, de a Twitterre feltett lengyel képek szerint Kaczynski a Parlamentben is járt.

Kaczynski és pártja Orbán és a Fidesz legfontosabb európai szövetségese. Nemcsak bevándorlás-ügyben vannak egy állásponton, hanem más témákban is EU-kritikusak, ráadásul Lengyelországban a PiS a 2010 utáni magyar rendszerhez hasonló államot épít, a Fidesz legtöbb, komoly ellenzéki tiltakozást kiváltó lépését lemásolta a lengyel kormány is. (Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.