Vigyázz, el ne sírd magad: ha Sesztáknak és a négy tesójának volt egy kis csokija, akkor megosztoztak rajta (*^▽^*)

gazdaság
2016 augusztus 18., 06:56
comments 120

Az általában a nyilvánosságot kerülő fejlesztési miniszter a Figyelőnek beszélt a kormány terveiről. A cikkből kiderül, hogy:

  • Seszták lát lehetőséget újabb rezsicsökkentésre, de részleteket nem mondott. A nagy cél az, hogy 2018-tól közel 5 millió fogyasztó egyetlen közüzemi számláról értesüljön a rezsivel kapcsolatos kiadásairól.
  • Az NFM-hez került pénzügyi szolgáltatói világról (Posta, MFB) azt mondta, lesznek személycserék, de ezekre „nem a stratégiából levezethetően” kerül majd sor. Szerinte nincs Seszták-Lázár háború, sőt Seszták vendégül is látta Lázár Jánost a kisvárdai otthonában.
  • A vagyonbevallása miatt támadott Tasó László államtitkár továbbra is élvezi Seszták, de még Orbán Viktor bizalmát is.
  • „Nagycsaládban nőttem fel, öten vagyunk testvérek, nálunk egy családi találkozó, ahol a 101 éves nagymamám ott van, százhatvan-százhetven főt jelent. Ha az öt gyereknek volt egy kis csokija, akkor megosztoztunk rajta. Ez a szemléletem itt, a kormányban is.”
  • Seszták Miklós nem tudja, hogy az NFM-hez kapcsolódó vállalatok ügyfelei-e a Rogán Antal feltaláló-miniszterhez köthető Hunguard Kft.-nek, és azt mondta, arról is most hallott először, hogy Orbán családjának nagy tervei vannak a turizmusban.
  • Továbbra is megmarad a személyszállítás a Déli pályaudvaron, de bővítik a Kelenföldi pályaudvart, és rekonstruálják a Keleti és a Nyugati pályaudvart.
  • Stadion lesz Kisvárdán, pedig nem cél, hogy felkerüljenek az NB I-be. Seszták stabil NB II-es csapatot szeretne, hogy a közel 3000 férőhelyes stadiont meg tudják majd tölteni, mivel az interjú előtti fordulóban is 1800-an voltak kint a hazai meccsen. (A valós nézőszámokról itt írtunk.)

(via 24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.