Ismerje meg Mészáros Lőrincet, az adakozót

gazdaság
2016 szeptember 06., 12:20
comments 82

A neve Mészáros Alapítvány, Mészáros Lőrinc híres felcsúti hozta létre százmillió forintos vagyonnal még márciusban, most írt róla az Index.

A Mészáros Alapítványnál 30 év alatti, Felcsúton és környékén élő, felsőoktatásban tanuló diákok pályázhatnak ösztöndíjra.

Az alapítvány kuratóriumának elnöke Mészáros Lőrinc felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla. A kuratórium tagja még Mácsodi Ferenc, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia kollégiumi igazgatóhelyettese, lelkigondozója, valamint Sisa András, Felcsút jegyzője.

Ez az alapítvány nem az, ami a Puskás Akadémiát működteti, és eddig 11 milliárdos támogatást kapott csak tao-pénzekből, és megbízásokat ad Mészáros Lőrinc gyerekeinek is.

Hogy hogyan jótékonykodott korábban Mészáros Lőrinc, arról már itt hírt adtunk. Hogy miből telik luxusnyaralásra, föld, szálloda és ki tudja még minden vásárlásra, arról meg itt lehet találni olvasnivalót.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.