Kövér László nejének köszönhetik a kormányhivatalnokok, hogy nem kell postást játszaniuk

POLITIKA
2016 december 05., 17:03
comments 209

Az ATV értesülései szerint Kövér László fúrta meg azt a fura ötletet, hogy a kormányhivatalnokok kézbesítsék az év végi hajrában azokat az utalványokat, amikkel a kormány a nyugdíjas választók szavazatait próbálja megvásárolni amiket a kormány a nyugdíjasoknak ad. Forrásaik szerint Kövér "nonszensznek" nevezte az ötletet, és ezt a meglátását "a megfelelő helyen is" megosztotta.

Kövér nem magától volt ennyire belátó. Neje a szigetszentmiklósi járási hivatal vezetőjeként maga is kormányhivatalnokként dolgozik, így a házelnöknek első kézből származó értesülései lehettek az ötlet ostobaságáról.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.