ELTŰNT KÖVÉR LÁSZLÓ BAJSZA

tragédia
2017 január 04., 12:10
comments 352

Cikkünk folyamatosan frissül.

Emberemlékezet óta nem volt ilyen fontos hír a 444-en. Olvasónk, István vette észre, hogy a Virtuózok újévi koncertjén ott volt az ikonikus bajszáról, legyűrhetetlen rossz kedvéről és házelnöki húzásairól ismert Kövér László. Az MTVA videóján 23 perc 50 másodperc után látható is Kövér László, de valami nem stimmel.

Rendszerváltás történt: megszűnt Kövér László bajsza.

Kövér most így néz ki:

uár 4.
photo_camera AZ ELSŐ ISMERT FELVÉTEL A BAJUSZ NÉLKÜLI KÖVÉR LÁSZLÓRÓL

Nem tudni, hogy Kövér levágatta-e, esetleg ellopták a bajszát, amivel – ahogy Bödőcs Tibor humorista mondta – úgy nézett ki, mint aki megevett egy nádfedeles falut. Az összeesküvés-elméleteket megelőzendő: a képen valóban Kövér László van, a műsorvezető be is mondja, hogy az Országgyűlés elnöke látható.

Csak a bajsza hiányzik, ami idősebb volt, mint Szlovákia.

Lehetséges, hogy a házelnök Donald Trump bajuszellenessége miatt vált meg az arcszőrétől? Vagy talán azért vált meg tőle, mert a saját bajszát is kitiltotta a parlamentből? Egyelőre túl sok a kérdés, és kevés a bajusz. Pedig az Echo Tv-nek adott újévi interjúban még a helyén volt a nemzet bajsza. Most pedig így néz ki a hűlt helye, közelebbről:

photo_camera Kövér László bajsza (? - 2017)

Kövér László 2010-ig egyébként hosszú hajat is viselt, de a Fidesz kétharmados győzelme után levágatta, ahogy megígérte: „2006-ban azt megfogadtam, hogy ha az a garnitúra, amely visszaidézte az 1990 előtti időszakot, feláll a hatalom székeiből és odébb oldalog, az lesz az a pillanat, amikor levágatom a hajam.”

Aki tudja, mi történt Kövér László bajszával, írja meg! Így néz ki:

Kövér László házelnök beszédet mond az Országgyűlés 1956-2016 – Tele volt halottakkal a tér... címmel megrendezett ünnepi ülésén az Országházban 2016. október 25-én (Fotó: Kovács Tamás / MTI)
photo_camera Kövér László házelnök beszédet mond az Országgyűlés 1956-2016 – Tele volt halottakkal a tér... címmel megrendezett ünnepi ülésén az Országházban 2016. október 25-én (Fotó: Kovács Tamás / MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.