A Pesti Srácok szerint a „Soros-jugend provokációja után vandálok döntötték le a pécsi Gulág-installációt”, pedig csak a szél miatt dőlt el :DDDDD

2017 február 7., kedd 16:19
156

Rottyon van a fideszes revolvermédia. Ezúttal a közpénzből kitömött Pesti Srácok írt arról, hogy:

„A Soros-jugend provokációja után vandálok döntötték le a pécsi Gulág-installációt”

A Pesti Srácok cikke az állítólagos vandálokról

A Pesti Srácoknak Gyenge Zsolt, a Gulág800.000! akció főszervezője elmondta, hogy bejelentést tett a pécsi rendőrkapitányságon, és hogy egyelőre nem tudják, van-e kapcsolat A Város Mindenkié Csoport provokációja (azaz hogy szintén a Kossuth tére szerveztek akciót) és „az éjszakai vandálkodás között”.

A Soros-jugend kifejezés már önmagában rengeteg dimenzióban nevetséges, de sokkal fontosabb, hogy maga a szintén NER-hű Mediaworks Baranya megyei lapja, a bama.hu írta meg, hogy a Gulág Emlékév részeként, a PestiSrácok.hu szerkesztősége által felállított installációt

csak egy hétfő esti széllökés döntötte fel.

Vagy a Pesti Srácok nézett be valamit, vagy csak elfelejtettek egyeztetni a pártközpontban, mindenesetre nem ez az első baki: a Pesti Srácok októberben egy videóval mutatta be, mit művelnek a megvadult migránsok Németországban, csakhogy a videó Jamaicában készült.

De az utóbbi időben a fideszes médiabirodalom más részein is előfordultak agyi üzemzavarok:

  • Bayer Zsolt egy hónapja a Trump-párti tüntetésén a színpadon azon dühöngött, hogy megírták róla és tüntetőtársairól, hogy „szánnivalóak”, miközben a háta mögé nagy betűkkel volt kiírva, hogy „magyar szánnivalóak”.
  • A Lokálnak két hete azt sikerült lelepleznie, hogy ugyanazok állnak a Momentum Mozgalom és a Nolimpia-mozgalom mögött.
  • A Magyar Idők egy hete egy gigantikus álcivilezés közepette írta meg véletlenül, hogy az addig teljesen civilnek beállított Békemenetet valójában a kormány szervezte.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt