Valamiért lezárták a nagykátai vasútállomást

közlekedés
2017 március 29., 15:37
comments 88

Hatósági zárás miatt nem indít és nem fogad vonatokat a nagykátai állomás, emiatt jelentős késések alakultak ki a közlekedésben. Az intézkedés oka egyelőre nem ismert.

Urbán Attila, a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a Budapest-Újszász-Szolnok-Lőkösháza vonalon utazóknak előre láthatólag 30-60, néhány járat esetén 70-120 perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk. A távolsági járatok egy része kerülő útirányon át, Budapest-Cegléd-Szolnokon keresztül közlekedik.

A MÁV online vonatinformációs térképe szerint a vonalon több szerelvény több mint 100 percet késik. (MTI)

UPDATE 21.18

Később kiderült, hogy az állomást egy gazdátlan csomag átvizsgálása miatt zárták le.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.