Herczeg Zoltán: Meg kell állítani ezt a romboló, pusztító, a feudalizmusba vezető autoriter, diktatórikus, elmebeteg, félelmetesen ijesztővé váló honi politikát

POLITIKA
2017 április 05., 13:02
Fotó: Herczeg Zoltán / Facebook
photo_camera Fotó: Herczeg Zoltán / Facebook

Sebestyén Balázsék után újabb magyar híresség, az ország egyik legjobb Wikipedia-oldalának tulajdonosa, Herczeg Zoltán divattervezőből hozta ki a kormánykritikát a CEU-gyilkos, mondhatni tudásellenes fideszes intézkedés.

Azért posztolt felháborodva a Facebookra, mert a Budapesti Corvinus Egyetem rektora, a volt századvéges Lánczi András éppen a CEU kicsinálásakor írt levelet az egyetem polgárainak, hogy figyelmeztesse őket a véleménynyilvánítás során követendő magatartásformák fontosságára, és az ezt szabályozó Etikai Kódexre. Herczeg Zoltán egykori corvinusos diákként érezte úgy, hogy reagálnia kell a levélre:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.