Idén júniusban megint lesz rajzfilmfesztivál Kecskeméten

a hetedik művészet
2017 május 4., 15:09
comments 8

Kiválogatták azokat a magyar rajzfilmeket, kicsiket és nagyokat egyaránt, amelyek Kecskeméten lesznek láthatók június 21. és 25. között  a magyar animáció hivatalos szemléjén, a KAFF-on.

A négynapos fesztiválon nagyjátékfilmek, tévésorozatok és szerzői rövidfilmek is láthatók, tulajdonképpen végignézhető az elmúlt két év magyar animációs termésének színe, virága. 

Nemcsak A Négyszögletű Kerek Erdő legújabb szériája, hanem Bucsi Réka világhíressé lett LOVE c. filmje vagy Gauder Áron (Nyócker) legújabb sorozatának (Kojot és a sápadtarcú) legfrissebb epizódja is be lesz mutatva.

A fesztivál programja mostanra véglegesedett.

A fesztivál kisfilmje a bemutatandó filmekről és az előzsűrizésről:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt