Idén júniusban megint lesz rajzfilmfesztivál Kecskeméten

Tbg
a hetedik művészet
2017 május 04., 15:09
comments 8

Kiválogatták azokat a magyar rajzfilmeket, kicsiket és nagyokat egyaránt, amelyek Kecskeméten lesznek láthatók június 21. és 25. között  a magyar animáció hivatalos szemléjén, a KAFF-on.

A négynapos fesztiválon nagyjátékfilmek, tévésorozatok és szerzői rövidfilmek is láthatók, tulajdonképpen végignézhető az elmúlt két év magyar animációs termésének színe, virága. 

Nemcsak A Négyszögletű Kerek Erdő legújabb szériája, hanem Bucsi Réka világhíressé lett LOVE c. filmje vagy Gauder Áron (Nyócker) legújabb sorozatának (Kojot és a sápadtarcú) legfrissebb epizódja is be lesz mutatva.

A fesztivál programja mostanra véglegesedett.

A fesztivál kisfilmje a bemutatandó filmekről és az előzsűrizésről:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.