A Dózsa György úti baleset összes sérültje a Citroënben ült, amikor beléjük szállt a Mercedesszel M. Richárd

baleset
2017 május 22., 13:30
comments 363

Az egy héttel ezelőtti, Dózsa György úti tömegbalesetnek eddig két halálos áldozata van: amikor a hófehér Mercedes kabrió beleszállt a Citroënbe, az utóbbi az ütközéstől az ott lévő buszmegállóba csapódott, így egy ember a helyszínen meghalt, egy másik a kórházban vesztette el az életét.

photo_camera Összeroncsolódott autók egy buszmegállóban a fővárosi Dózsa György út és Kassák Lajos utca kereszteződésében. Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

A korábbi hírek szerint az egyik halálos áldozat a Citroënben ült, a másik pedig a megállóban várakozott, de az ATV megtudta – és ezt a BRFK is megerősítette –, hogy:

mindketten a Citroënben ültek a becsapódás pillanatában, vagyis az egyikük az ütközés erejétől repült ki a megállóba. A baleset harmadik sérültjének az életéért még mindig küzdenek, ő is a Citroën utasa volt.

A baleset után nem sokkal kiderült, hogy a Mercedest a kecskeméti maffiaper egyik volt vádlottja vezette, aki a kocsit fél órával a baleset előtt vette. M. Richárd azt állította, boszorkányüldözés zajlik ellene, és bár nem érzi magát vétkesnek, pénzt ajánl az áldozatoknak. (ATV, Heti Napló, Benyó Rita)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt