A Dózsa György úti baleset összes sérültje a Citroënben ült, amikor beléjük szállt a Mercedesszel M. Richárd

baleset
2017 május 22., 13:30

Az egy héttel ezelőtti, Dózsa György úti tömegbalesetnek eddig két halálos áldozata van: amikor a hófehér Mercedes kabrió beleszállt a Citroënbe, az utóbbi az ütközéstől az ott lévő buszmegállóba csapódott, így egy ember a helyszínen meghalt, egy másik a kórházban vesztette el az életét.

Összeroncsolódott autók egy buszmegállóban a fővárosi Dózsa György út és Kassák Lajos utca kereszteződésében.
photo_camera Összeroncsolódott autók egy buszmegállóban a fővárosi Dózsa György út és Kassák Lajos utca kereszteződésében. Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

A korábbi hírek szerint az egyik halálos áldozat a Citroënben ült, a másik pedig a megállóban várakozott, de az ATV megtudta – és ezt a BRFK is megerősítette –, hogy:

mindketten a Citroënben ültek a becsapódás pillanatában, vagyis az egyikük az ütközés erejétől repült ki a megállóba. A baleset harmadik sérültjének az életéért még mindig küzdenek, ő is a Citroën utasa volt.

A baleset után nem sokkal kiderült, hogy a Mercedest a kecskeméti maffiaper egyik volt vádlottja vezette, aki a kocsit fél órával a baleset előtt vette. M. Richárd azt állította, boszorkányüldözés zajlik ellene, és bár nem érzi magát vétkesnek, pénzt ajánl az áldozatoknak. (ATV, Heti Napló, Benyó Rita)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.