Szél Bernadett feljelentést tett amiatt, hogy 2 milliárd forintot kapott a Németh Szilárd lakására bejegyzett magánalapítvány

bűnügy
2017 május 29., 20:14
comments 168

A csepeli képviselő-testület fideszes többsége pénteken szavazta meg, hogy kapjon 2 milliárd forintos költségvetési támogatást a Németh Szilárd által alapított és az ő lakhelyére bejegyzett Magyar Birkózó Akadémia Alapítvány, hogy felépítse a Magyar Birkózó Akadémia sportcsarnokát.

photo_camera Fotó: Botos Tamás/444

Németh Szilárd Fidesz-alelnök erre azt mondta: mindenkit kártékony kommunistának tart, akit ez zavar. Így például Szél Bernadett LMP-társelnökről is ezt gondolhatja, ugyanis az LMP frakcióvezetője a Facebookon bejelentette: az ügyben hűtlen kezelés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.