Már nem a Gangnam Style, még nem a Despacito a legnézettebb videó a Youtube-on

ZENE
2017 július 11., 14:49
comments 75

A dél-koreai Psy öt év után került le a videómegosztó trónjáról. A Gangnam Style klipje hozta össze azt a bravúrt is, hogy kiakasztotta a Youtube számlálóját, mivel 2,147,483,647-ban volt megállapítva a létező legnagyobb nézettség az oldalon, miután ezt elérte a Gangnam, a Youtube kénytelen volt módosítani a rendszerén. 

link Forrás

Most viszont oda a vezetés, új királya van az oldalnak: Wiz Khalifa és Charlie Puth közös száma, a See You Again került az élre, amit kedd délután éppen 2,896,463,039 alkalommal néztek láttak, szemben a Gangnam 2,894,783,152-es számával. 

link Forrás

A dal a Furious 7 betétdala volt, és Paul Walkerre is emlékeznek benne, minden adott volt tehát a kirobbanó sikerhez. A ballada a beszámolók szerint az elmúlt évek leggyakrabban kért száma lett brit temetéseken. 

Ugyanakkor valószínűleg csak rövid ideig lehet a csúcson, ugyanis óriási sebességgel tör előre Luis Fonsi Despacito-ja, félév alatt összehozva 2,5 milliárd nézőt, szóval minden jel szerint hamarosan az élre is kerülhet. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.