Tökéletes szimbólum: rácsukták a metróajtót a 4-es metrót vizsgáló EU-s bizottságra

baleset
2017 szeptember 18., 12:50
comments 396

Bármennyire is azon volt Lázár János, hogy ne vizsgálódjon itt az az EU-s bizottság, ami többek között a felcsúti kisvasutat és a 4-es metrót is megnézi, hogy meggyőződjön róla, felelősen költötték el az uniós pénzeket, a bizottság végül megjött.

Ma meg is tekintették a 4-es metrót, ahol az Index tökéletesen szimbolikus pillanatot örökített meg. A jó öreg magyaros vendégszeretetnek hála a bizottság tagjai megtapasztalhatták azt, ami naponta sok ezer magyar emberrel szokott megtörténni: rájuk csukták az ajtót.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.