Meghosszabbították a Spéder elleni nyomozást

gazdaság
2017 október 13., 05:23
comments 28

December 11-ig hosszabbította meg a Legfőbb Ügyészség legutóbb a Spéder Zoltán nagyvállalkozó érdekeltségeivel kapcsolatosan a Nemzeti Nyomozó Irodában (NNI) zajló vizsgálatok határidejét - írja a Magyar Idők.

Az NNI korrupció és gazdasági bűnözés elleni főosztálya még 2016-ban kezdte vizsgálni a Magyar Posta Zrt. és az FHB Jelzálogbank Nyrt. között létrejött részvényadásvételi szerződést, az FHB Jelzálogbank kötvénykibocsátását, a Magyar Posta tulajdonában álló gazdasági társaságok értékesítését, valamint a takarékszövetkezeti rendszer integrációja során kötött egyes szolgáltatási szerződéseket.

Ezek csupa olyan ügyek, amikről például a 444 már évekkel korábban megírta, hogy minimum furcsák, nyomozás azonban egyiknél sem indult egészen addig, amíg Orbán Viktor össze nem veszett Spéder Zoltánnal.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.