Természetesen idén is a Valton Security biztosítja Orbán Viktor október 23-i nyugalmát

POLITIKA
2017 október 14., 16:17
comments 107
A Valton emberei ellenőrzik a résztvevőket Orbán Viktor március 15-i beszéde előtt 2017-ben.
photo_camera A Valton emberei ellenőrzik a résztvevőket Orbán Viktor március 15-i beszéde előtt Fotó: Botos Tamás/444

A Valton Security biztosítja majd a kormány hivatalos október 23-i megemlékezését, amit a Terror Háza előtt tartanak meg Orbán Viktor beszédével együtt. Ezt a kormányszóvivő árulta el a Magyar Nemzet kérdésére még pénteken.

Tavaly is a Rogán Antal kommunikációs miniszterrel jó kapcsolatot ápoló Varga Lajos cége végezte el ezt a munkát (20 millió forintért), és a kormány már akkor sem tudott épkézláb magyarázatot adni arra, ezt a feladatot miért nem az állam arra kijelölt erőszakszervezete, a rendőrség végzi el. A munkára mindenesetre nem volt panasz: a Valton emberei szakszerűen fosztották meg az Együtt szimpatizánsait sípjaiktól.

Gyakorlatilag lassan minden jelentős és kevésbé jelentős állami intézményt és rendezvényt a Valton biztosít. 1,4 milliárdért biztosították a vizes vébét, 465 millióért "őrzik" a Városligetet, védik továbbá a Nemzeti Sportközpontokat, sőt az Erzsébet teret is. (Magyar Nemzet)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.