Természetesen idén is a Valton Security biztosítja Orbán Viktor október 23-i nyugalmát

2017 október 14., szombat 16:17
108
A Valton emberei ellenőrzik a résztvevőket Orbán Viktor március 15-i beszéde előtt Fotó: Botos Tamás/444

A Valton Security biztosítja majd a kormány hivatalos október 23-i megemlékezését, amit a Terror Háza előtt tartanak meg Orbán Viktor beszédével együtt. Ezt a kormányszóvivő árulta el a Magyar Nemzet kérdésére még pénteken.

Tavaly is a Rogán Antal kommunikációs miniszterrel jó kapcsolatot ápoló Varga Lajos cége végezte el ezt a munkát (20 millió forintért), és a kormány már akkor sem tudott épkézláb magyarázatot adni arra, ezt a feladatot miért nem az állam arra kijelölt erőszakszervezete, a rendőrség végzi el. A munkára mindenesetre nem volt panasz: a Valton emberei szakszerűen fosztották meg az Együtt szimpatizánsait sípjaiktól.

Gyakorlatilag lassan minden jelentős és kevésbé jelentős állami intézményt és rendezvényt a Valton biztosít. 1,4 milliárdért biztosították a vizes vébét, 465 millióért "őrzik" a Városligetet, védik továbbá a Nemzeti Sportközpontokat, sőt az Erzsébet teret is. (Magyar Nemzet)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt