Természetesen idén is a Valton Security biztosítja Orbán Viktor október 23-i nyugalmát

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Valton emberei ellenőrzik a résztvevőket Orbán Viktor március 15-i beszéde előttFotó: Botos Tamás/444

A Valton Security biztosítja majd a kormány hivatalos október 23-i megemlékezését, amit a Terror Háza előtt tartanak meg Orbán Viktor beszédével együtt. Ezt a kormányszóvivő árulta el a Magyar Nemzet kérdésére még pénteken. 

Tavaly is a Rogán Antal kommunikációs miniszterrel jó kapcsolatot ápoló Varga Lajos cége végezte el ezt a munkát (20 millió forintért), és a kormány már akkor sem tudott épkézláb magyarázatot adni arra, ezt a feladatot miért nem az állam arra kijelölt erőszakszervezete, a rendőrség végzi el. A munkára mindenesetre nem volt panasz: a Valton emberei szakszerűen fosztották meg az Együtt szimpatizánsait sípjaiktól. 

Gyakorlatilag lassan minden jelentős és kevésbé jelentős állami intézményt és rendezvényt a Valton biztosít. 1,4 milliárdért biztosították a vizes vébét, 465 millióért "őrzik" a Városligetet, védik továbbá a Nemzeti Sportközpontokat, sőt az Erzsébet teret is.  (Magyar Nemzet)