Egymást gyilkoljuk a Pokémon Góval

Megnőtt a közlekedési balesetek, és az közlekedési balesetek halálos áldozatainak száma is a Pokémon Go megjelenése óta - derül ki egy új kutatásból, ami azt írja, hogy a Pokémon Góhoz hasonló addiktív alkalmazásokat egyre többen használják vezetés közben is, ezzel pedig saját magukat és a többi sofőrt is veszélybe sodorják.

Az amerikai szövetségi nyilvántartások szerint ráadásul a balesetek számának növekedése jórészt a figyelmetlen vezetőknek köszönhető, tényleg a telefonozó sofőrök okoznak egyre több tragédiát.

A kutatásból még az is kiderült, hogy miután a Pokémon Go megjelent, megnőtt a balesetek száma a pokémon-edzőtermek körül. Ez a korrelációt pedig már elég nehéz lenne másra kenni, mint az alkalmazásra. (Axios)


Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.