Elkezdett terjedni, hogy a Telenor kivonulna Magyarországról

gazdaság
2018 január 23., 18:27

A bolgár Novonite hírügynökség oldalán jelent meg, hogy Mergermarket nevű információszolgáltató cégnek bennfentesek a Telenor több régiós érdekeltségének eladásáról beszélnek.

Az üzlet a vállalat magyarországi érdekeltségeit is érintheti a bolgár, a szerb és a montenegrói szolgáltatók mellett. Ugyanakkor a Portfólió emlékeztet arra, hogy az eladásról szóló pletyka már tavaly nyáron is megjelent, de később a Telenor cáfolt.

Emlékeztetnek, hogy a Telenor létrehozott egy kelet-közép-európai klasztert, amelybe Bulgária, Magyarország, Szerbia és Montenegró tartozik. A gazdasági lap megemlítette azt is, hogy Lázár János nemrég arról beszélt egy lakossági fórumon, hogy nem szabad lemondani arról, hogy legyen állami mobilcég Magyarországon. Ez jelentheti azt is, hogy az állam a nulláról is felépít egy új mobilszolgáltatót, vagy egy működő mobilcéget.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.