Elkezdett terjedni, hogy a Telenor kivonulna Magyarországról

A bolgár Novonite hírügynökség oldalán jelent meg, hogy Mergermarket nevű információszolgáltató cégnek bennfentesek a Telenor több régiós érdekeltségének eladásáról beszélnek.

 Az üzlet a vállalat magyarországi érdekeltségeit is érintheti a bolgár, a szerb és a montenegrói szolgáltatók mellett. Ugyanakkor a Portfólió emlékeztet arra, hogy az eladásról szóló pletyka már tavaly nyáron is megjelent, de később a Telenor cáfolt.

Emlékeztetnek, hogy a Telenor létrehozott egy kelet-közép-európai klasztert, amelybe Bulgária, Magyarország, Szerbia és Montenegró tartozik. A gazdasági lap megemlítette azt is, hogy Lázár János nemrég arról beszélt egy lakossági fórumon, hogy nem szabad lemondani arról, hogy legyen állami mobilcég Magyarországon. Ez jelentheti azt is, hogy az állam a nulláról is felépít egy új mobilszolgáltatót, vagy egy működő mobilcéget.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.