Elkezdett terjedni, hogy a Telenor kivonulna Magyarországról

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A bolgár Novonite hírügynökség oldalán jelent meg, hogy Mergermarket nevű információszolgáltató cégnek bennfentesek a Telenor több régiós érdekeltségének eladásáról beszélnek.

 Az üzlet a vállalat magyarországi érdekeltségeit is érintheti a bolgár, a szerb és a montenegrói szolgáltatók mellett. Ugyanakkor a Portfólió emlékeztet arra, hogy az eladásról szóló pletyka már tavaly nyáron is megjelent, de később a Telenor cáfolt.

Emlékeztetnek, hogy a Telenor létrehozott egy kelet-közép-európai klasztert, amelybe Bulgária, Magyarország, Szerbia és Montenegró tartozik. A gazdasági lap megemlítette azt is, hogy Lázár János nemrég arról beszélt egy lakossági fórumon, hogy nem szabad lemondani arról, hogy legyen állami mobilcég Magyarországon. Ez jelentheti azt is, hogy az állam a nulláról is felépít egy új mobilszolgáltatót, vagy egy működő mobilcéget.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.