Milo Yiannopoulos májtisztító tablettát reklámoz az InfoWarson

külföld
2018 február 22., 08:37

Milo Yiannopoulos, az amerikai újjobboldal ellentmondásos figurája, akit Schmidt Máriáék majdnem elhoztak Magyarországra – és ez még a Fideszben is szült ellenérzést –, éppen egy éve távozott a Breitbarttól, miután a pedofíliáról szóló megjegyzései már a polgárpukkasztásból született trumpista alt-right vezérlapjának is soknak bizonyultak, a milliárdos Robert Mercer, Donald Trump és a Breitbart egyik legnagyobb hatalmú támogatója pedig nyíltan megszakított vele minden kapcsolatot.

Mostanra egyértelművé vált, hogy ez nagy törés volt Yiannopoulos karrierében. Az egykor népszerű provokátor most a, még az alt-right-körökben sem igazán komolyan vett, álhírekkel teli InfoWars egyik műsor-vezetőjeként Alex Jones-rajongó betelefonálókkal beszélget, és legutóbb egy 30 napos, májtisztító tablettát reklámozott élő adásban:

link Forrás

Az ilyen termékelhelyezés egyébként az InfoWarsnak mindig része, erről szól a róluk készült John Oliver-adás is:

link Forrás

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.