Milo Yiannopoulos májtisztító tablettát reklámoz az InfoWarson

külföld
2018 február 22., 8:37
comments 21

Milo Yiannopoulos, az amerikai újjobboldal ellentmondásos figurája, akit Schmidt Máriáék majdnem elhoztak Magyarországra – és ez még a Fideszben is szült ellenérzést –, éppen egy éve távozott a Breitbarttól, miután a pedofíliáról szóló megjegyzései már a polgárpukkasztásból született trumpista alt-right vezérlapjának is soknak bizonyultak, a milliárdos Robert Mercer, Donald Trump és a Breitbart egyik legnagyobb hatalmú támogatója pedig nyíltan megszakított vele minden kapcsolatot.

Mostanra egyértelművé vált, hogy ez nagy törés volt Yiannopoulos karrierében. Az egykor népszerű provokátor most a, még az alt-right-körökben sem igazán komolyan vett, álhírekkel teli InfoWars egyik műsor-vezetőjeként Alex Jones-rajongó betelefonálókkal beszélget, és legutóbb egy 30 napos, májtisztító tablettát reklámozott élő adásban:

Az ilyen termékelhelyezés egyébként az InfoWarsnak mindig része, erről szól a róluk készült John Oliver-adás is:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt