Semjén: Inspirálna, ha valaki meghívna jegesmedvére vadászni

politika
2018 március 13., 19:16
comments 484

Kósa Lajos és a rejtélyes 1300 milliárd forint egy kicsit elhomályosította az elmúlt napok másik nagy kormányközeli kérdését: hogy vajon miből jár Semjén Zsolt évek óta Svédországba háziasított rénszarvasokra vadászni? 

A Magyar Nemzet közölt még pénteken felvételeket a vadászatról, illetve az ott használt helikopterről is, és később írtak arról is, hogy dokumentumaik vannak arról, hogy az utakat egy állami pályázatokon is kifejezetten sikeres vállalkozó, Farkas József fizette be. 

A Hír Tv kedden egy püspökladányi fórumon a vadászatokról a tévé beszámolója szerint azt mondta el: 

„A helyzet az, hogy soha életemben nem volt se alkalmam, se lehetőségem, se módom arra, hogy jegesmedvét ejtsek el. De ha bárki meghívna egy jegesmedvére, az az igazság, azért az inspirálna. Úgyhogy ha el tudják intézni, akkor egyetlen pont lesz, ami hálával fog kötni a Hír TV-hez, ha egy jegesmedve-vadászatot elintéz nekem.”

Majd azzal folytatta, hogy ő egy szerény ember, de most nagyon elégedett, mert ez a rágalomhadjárat azt mutatja, hogy nem tudnak érdemi fogást találni rajta. 

Hétfőn írtunk arról, hogy ha valóban nem Semjén fizetett az útjáért, akkor ezt fel kellett volna tüntetnie ajándékként a vagyonnyilatkozatában, ez azonban nem történt meg. A Jobbik kedden közölte, hogy vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez a miniszterelnök-helyettessel szemben. 

Azóta felkerült a felvétel Semjén monológjáról teljes terjedelmében is:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt