Semjén: Inspirálna, ha valaki meghívna jegesmedvére vadászni

Kósa Lajos és a rejtélyes 1300 milliárd forint egy kicsit elhomályosította az elmúlt napok másik nagy kormányközeli kérdését: hogy vajon miből jár Semjén Zsolt évek óta Svédországba háziasított rénszarvasokra vadászni? 

A Magyar Nemzet közölt még pénteken felvételeket a vadászatról, illetve az ott használt helikopterről is, és később írtak arról is, hogy dokumentumaik vannak arról, hogy az utakat egy állami pályázatokon is kifejezetten sikeres vállalkozó, Farkas József fizette be. 

A Hír Tv kedden egy püspökladányi fórumon a vadászatokról a tévé beszámolója szerint azt mondta el: 

„A helyzet az, hogy soha életemben nem volt se alkalmam, se lehetőségem, se módom arra, hogy jegesmedvét ejtsek el. De ha bárki meghívna egy jegesmedvére, az az igazság, azért az inspirálna. Úgyhogy ha el tudják intézni, akkor egyetlen pont lesz, ami hálával fog kötni a Hír TV-hez, ha egy jegesmedve-vadászatot elintéz nekem.”

Majd azzal folytatta, hogy ő egy szerény ember, de most nagyon elégedett, mert ez a rágalomhadjárat azt mutatja, hogy nem tudnak érdemi fogást találni rajta. 

Hétfőn írtunk arról, hogy ha valóban nem Semjén fizetett az útjáért, akkor ezt fel kellett volna tüntetnie ajándékként a vagyonnyilatkozatában, ez azonban nem történt meg. A Jobbik kedden közölte, hogy vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez a miniszterelnök-helyettessel szemben. 

Azóta felkerült a felvétel Semjén monológjáról teljes terjedelmében is:

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.