Te mit csinálnál a köztévében, ha öt percre bemehetnél élő adásba?

kvíz
2018 március 23., 22:47
comments 246

Érdekes és merőben szokatlan kísérletbe fogott a köztévé: nem csak kormánypárti politikusokat hívnak be a stúdióba, hanem a kampányra tekintettel kerek öt percig az országos listát állító pártok is szót kapnak. 

A hirtelen jött szabadságba beleszédült politikusok egymás után jöttek elő mindenféle performanszokkal: a Jobbik szóvivője öt percen keresztül az agymosó köztévét gyalázta, a Momentum Orbán Viktornak tett fel kérdéseket Orbán Ráchelről, Tiborcz Istvánról és Kósa Lajosról, az Együtt nevében Juhász Péter az időkeretét túllépve olyan híreket olvasott fel, amik kimaradtak a köztévé híradójából, a Kétfarkú képviselője pedig csirkejelmezben ült be és kotkodácsolt, amit hálásán fogadott az ellenzéki megszólalásokra egyébként reagálni képtelen műsorvezető. 

De te hogyan használnád ki a lehetőséget?


A legjobb ötletek beküldői között lejárt BKV-bérleteket, dedikált Georges Leekens-posztereket és m1-előfizetéseket sorsolunk ki. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.