Te mit csinálnál a köztévében, ha öt percre bemehetnél élő adásba?

kvíz
2018 március 23., 22:47
comments 252

Érdekes és merőben szokatlan kísérletbe fogott a köztévé: nem csak kormánypárti politikusokat hívnak be a stúdióba, hanem a kampányra tekintettel kerek öt percig az országos listát állító pártok is szót kapnak. 

A hirtelen jött szabadságba beleszédült politikusok egymás után jöttek elő mindenféle performanszokkal: a Jobbik szóvivője öt percen keresztül az agymosó köztévét gyalázta, a Momentum Orbán Viktornak tett fel kérdéseket Orbán Ráchelről, Tiborcz Istvánról és Kósa Lajosról, az Együtt nevében Juhász Péter az időkeretét túllépve olyan híreket olvasott fel, amik kimaradtak a köztévé híradójából, a Kétfarkú képviselője pedig csirkejelmezben ült be és kotkodácsolt, amit hálásán fogadott az ellenzéki megszólalásokra egyébként reagálni képtelen műsorvezető. 

De te hogyan használnád ki a lehetőséget?


A legjobb ötletek beküldői között lejárt BKV-bérleteket, dedikált Georges Leekens-posztereket és m1-előfizetéseket sorsolunk ki. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt