Kósa Lajos titokban megduplázhatja Ondód lakosságát

POLITIKA
2018 március 26., 13:53
comments 184

Kósa Lajosnak az örökségbotrány kirobbanása óta nem megy jól a kapcsolattartás az újságírókkal, értelmes magyarázat híján napokig habogott a kamerák előtt, a múlt hétfőn pedig azt a mesteri cselt vetette be, hogy némán menekült a kérdéseink előtt, másnap viszont már ki sem akart szállni Pécsen az autójából, és menekülés közben meg is húzták a kocsit.

Azóta Kósa nem nagyon jelent meg a nyilvánosság előtt, most Debrecenben is úgy jelentette be egy 500 méteres útszakasz felújítását, hogy az eseményt meg sem hirdették az MTI-ben, és nem nagyon küldtek sajtómeghívókat sem - nekünk legalább is semmiképp.

Kósa azt jelentette be, hogy a debreceni Kádár-dűlőn lévő, az ondódi városrészbe vezető út első 500 méterét újítják fel, és ennek hatására Ondód lakossága akár meg is duplázódhat. (HAON)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.