Kósa Lajos titokban megduplázhatja Ondód lakosságát

POLITIKA
2018 március 26., 13:53
comments 185

Kósa Lajosnak az örökségbotrány kirobbanása óta nem megy jól a kapcsolattartás az újságírókkal, értelmes magyarázat híján napokig habogott a kamerák előtt, a múlt hétfőn pedig azt a mesteri cselt vetette be, hogy némán menekült a kérdéseink előtt, másnap viszont már ki sem akart szállni Pécsen az autójából, és menekülés közben meg is húzták a kocsit.

Azóta Kósa nem nagyon jelent meg a nyilvánosság előtt, most Debrecenben is úgy jelentette be egy 500 méteres útszakasz felújítását, hogy az eseményt meg sem hirdették az MTI-ben, és nem nagyon küldtek sajtómeghívókat sem - nekünk legalább is semmiképp.

Kósa azt jelentette be, hogy a debreceni Kádár-dűlőn lévő, az ondódi városrészbe vezető út első 500 méterét újítják fel, és ennek hatására Ondód lakossága akár meg is duplázódhat. (HAON)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt