Semjén: A határon túli magyarok tudják, hogy erkölcsi kötelességük a Fideszre szavazni

POLITIKA
2018 április 02., 19:29
comments 555

Az Echo Tv vendége volt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, akit a beszélgetés végén megkérdeztek arról is, hogy mire számít, mennyit számíthat a választáson a határon túli magyarok szavazata. 

Semjén elmondta, hogy személyes életcélja volt a nemzet közjogi egyesítése, és ez szerinte a kettős állampolgárság megadásával megtörtént, ráadásul ez a nemzetnek is óriási dolog, hiszen Trianonra is ez volt az egyetlen reális válasz. 

Majd így folytatta:

„Ezek az emberek pontosan tudják, hogy a magyar nemzet a nemzetük, ez az ország a hazájuk, és azt is tudják, hogy nekik mi az erkölcsi kötelességük és mi a józan érdekük április 8-án. Tehát én biztos vagyok abban, hogy jóval 90 százalék fölött lesz a külhoni magyaroknál a Fidesz-KDNP-nek a támogatottsága. És abban is biztos vagyok, hogy ez mandátum tekintetében is több lesz, mint ami négy évvel ezelőtt volt.”

A teljes beszélgetést itt lehet megtekinteni:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.