Levélben buzdította beosztottjait az egri kórház főigazgatója, hogy a Fideszre szavazzanak

"Én Nyitrai Zsoltot és a FIDESZ-KDNP szövetségét támogatom" - tájékoztatta levélben kórháza dolgozóit Vácity József, az egri Markhot Ferenc Kórház főigazgatója. És ezt nem csak úgy közölte, hanem azért, mert beosztottjait is ugyanerre buzdítja. "Vezetőként fontosnak tartom, hogy mindenkit arra kérjek, hogy 2018. április 08-án éljen állampolgári lehetőségével és szavazzon a parlamenti választáson" - írja, majd még azt is kifejti, hogy "most talán néhányan azt mondják, hogy egy kórház főigazgatója nyíltan ilyet nem tehet. De igen, megtehetem".

Ezt a levelet küldte beosztottjainak Vácity József, az egri Markhot Ferenc Kórház főigazgatójaFotó: Via Mirkóczki Ádám Facebook oldala

Vácity szerint neki dolga és feladata, hogy a munkatársainak a legjobb legyen, ezt pedig szerinte csak Nyitrai Zsolt garantálhatja. Nyitrai szerinte "a jó gazda szemével folyamatosan figyelt, és soha senki annyi anyagi és erkölcsi támogatást nem harcolt ki" a kórháznak, mint ő.

Vácity levelét Mirkóczki Ádám, a Jobbik egri képviselőjelöltje hozta nyilvánosságra. Ő amúgy magát Nyitrait sejti a levél hátterében. "Nehéz elhinnem, hogy az önmagát feudális helytartónak képzelő Nyitrainak ehhez nincs köze". Mirkóczki állítása szerint ő a kórház felháborodott dolgozóitól kapta meg Vácity levelét. A kórház igazgatói titkárságán kérdésemre megerősítették, hogy valóban Vácity írta a levelet.

Vácity amúgy már videóban is kampányolt Nyitrai Zsolt mellett, de akkor legalább még nem beosztottjait, hanem általában a választópolgárokat szólította fel a fideszes jelölt támogatására. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.