A titokzatos Magomed újra fenyegetőzik, ezúttal újságírókra szállt rá

„Súlyos testi sértéssel fenyegette meg Magomed Daszajev a Magyar Nemzet korábbi munkatársait a róla készült cikkek miatt” - írja a Magyar Nemzet egykori szerkesztőségéből alakult Magyar Hang első száma.

A napilap formátumú hetilap első számának harmadik oldalán adnak hírt arról, hogy az egészen mostanáig hallgatásba burkolózó férfi újra jelentkezett, és egyik kollégájuk rokonán keresztül megfenyegette a Magyar Nemzet újságíróit. A lap szerint erről hangfelvételük is van.

Magomed Daszajev akkor bukkant fel büszke csecsen hazafiként, amikor Komáromy G Ras Gergő társával demonstratíve lefestékezte (meglehetősen halványan egyébként) a Szabadság téri szovjet emlékmű egy részletét. A csecsen férfi Komáromyt veréssel fenyegette meg.

A Magyar Nemzet később arról írt, Magomed nem rendelkezett érvényes tartózkodási engedéllyel, és mint kiderült, az Alkotmányvédelmi Hivatal is megfigyelés alatt tartja a férfit, aki ennek ellenére szabadon jár-kel Budapesten. A Hivatal volt vezetője példaként említette Magomed aktivitását az orosz titkosszolgálatok mára már alig burkolt magyarországi nyomulására példaként.

Idén februárban maga a magyar belügyminiszter tagadta meg, hogy információt adjon arról, miért tartózkodhat Magyarországon Magomed.

Nem Magomed az egyetlen, aki a választások után bukkant fel ismét a nyilvánosságban. A liberális média által üldözött Rogán-házaspár posztáprilisnyolcadikai visszatéréséről itt emlékeztünk meg. (Magyar Hang)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.