Már csak két hét és útjára indul a labda az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon, úgyhogy épp itt az ideje, hogy megkezdjük az ünnepélyes beharangolást. Mivel a szerkesztőségünk nagyobbik fele valamiféle megmagyarázhatatlan mazochizmusból – és persze a #besztlíg iránti lojalitásból – a háromoroszlánosoknak drukkol, meg sem próbáltunk teljes körképet adni a mezőnyről, helyette az angol válogatott keretét elemeztük ki posztról posztra, kitérve természetesen a hiányzókra és a várható taktikára is. És mindezt szóban tettük a vadiúj (és technikailag most már vállalható színvonalú) podcastünkben.
Jó szórakozást!
Aki inkább Soundcloudon hallgatná az adást, ide kattintson, és persze iTunes-on is fent vagyunk.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.
Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.
A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.
Podcastunkban többek közt arra keressük a választ, lehet-e egyáltalán tervezni még a választások előtt, mire készülhetnek a vállalatok, és hogyan lehet sikerrel megoldani jövőbeni kihívásokat.