Kösz, Will Smith, hogy most miattad felmásznak az emberek a Lánchídra!

Budapest
2018 július 14., 18:29
comments 289

Megbolondultak az emberek az év Ice Bucket Challenge-étől: előbb egy, majd négy, végül hét ember táncolt a hídon, miután az amerikai sztár (sőt, influenszer!) – a rejtélyes Kiki miattbohóckodott, a Budapest Közút szerint engedély nélkül.

link Forrás

Olvasónk szerint hiába áll minden pillérnél 1-1 rendőr, hogy elvegye a kedvet, többen felmásztak a hídra. Előbb csak ő:

photo_camera Fotó: olvasónk, Kata

Aztán leimádkozták a rendőrök lentről óbégatva, utána lejött, dumált a rendőrökkel, mindenki nevetett, majd leült a haverjaival. De ezután újra visszament az egyikkel, és ezt követte az invázió:

photo_camera Fotó: olvasónk, Kata

A csúcsponton már heten táncoltak fent, vélhetően Will Smith és Drake kihívása miatt. (Ők is lejöttek, a rendőrök örömére.)

photo_camera Fotó: olvasónk, Kata

Köszönjük, Bill!

(Eközben egyébként a hétvégén a Szabadság híd újra a gyalogosoké, de nem szabad elfelejteni Tarlós István halhatatlan, tavalyi mondatát„Ha egyszer valaki felmászik a turulhoz, az egész akció le van fújva!”)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.