Emberek, kész egy újabb STADION! Elkészült a kisvárdai ékszerdoboz, ami pár év alatt a hússzorosára drágult

2018 augusztus 7., kedd 16:42
209

A Kisvárda FC „Lélegzetelállító fotók a stadionról” címmel bemutatta az új szentélyt, ékszerdobozt – és ha ekkora méretnél meg ekkora településnél (kb. 15 ezer fő) lehet ilyet mondani: – stadiont.

További képek a Kisvárda honlapján Fotó: kisvardafc.hu

Szombaton avatják fel az FTC ellen, de mivel két meccs után kirúgták a Kisvárda FC edzőjét, nehéz helyzetben lesznek a rengeteg pénzből gazdálkodó zöld-fehérekkel szemben.

Azt mondjuk el kell ismerni, hogy már a 2 éve bemutatott látványterveken látszott, hogy a stadion lapossága, vagyis befogadóképessége miatt nem itt fog fellépni a Queen, maximum Nazareth.

Mint ismert, 2014-ben még csak 120 millió forintról volt szó, azóta viszont több lépcsőben, meredeken nőttek a másodosztályból idén feljutó csapat stadionjának felújítási költségei. A tervezett hússzorosába, 2,49 milliárd forintba került ez:

Fotó: kisvardafc.hu

Ha sok értelme nincs is a beruházásnak, Seszták Miklós volt fejlesztési miniszternek legalább lesz honnan minden jogalap nélkül kidobatnia az újságírókat.

Kisvárdának egyébként nem ez az egyetlen ambiciózus, közpénzből megvalósuló sportfejlesztése, amennyire követni lehet, ezekkel a beruházásokkal igyekeznek megörvendeztetni a kisváros apraját-nagyját.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt