A Kutyapárt betömött két kátyút Felcsúton, húsz rendőr igazoltatta őket

POLITIKA
2018 augusztus 09., 03:59
comments 273

Mivel Mészáros Lőrinc egyéb bokros teendőire hivatkozva lemondott a felcsúti polgármesterségről, vasárnap időközi választás lesz az ország foci- és közpénzközpontjában. A dollármilliárodos üzleti zseni kijelölte utódját névrokona és alpolgármestere személyében, a Fidesz jelöltje tehát Mészáros László lesz.

Rajta kívül egyedül a Kétfarkú Kutya Párt szállt be a választási versenybe: a miskolci időközin ellesett módszerrel egy szinte ugyanolyan nevű független jelölt mögé állnak be. Így a szavazólapon a fideszes Mészáros László István mellett Mészáros László János neve szerepel.

Felcsút híres arról, hogy a betolakodó újságírókat és ellenzékieket éberen követik ráérő autósok, illetve hogy a rend őrei is rajtuk tartják a szemüket. A magát Igazi Mészáros Lászlónak nevező kutyapárti jelölt sem kerülhette el a sorsát: az elmondása szerint kifejezetten kedves rendőrök igazoltatás alá vonták buszmegálló-építés tényállásának fennforgása közben. Remélhetőleg ugyanilyen alapossággal járnak majd el a letépkedett kutyás plakátok ügyében tett feljelentés kivizsgálásakor is.

Tegnap pedig arról rakott ki egy képet a Kétfarkú, hogy 

öt rendőrautó érkezett ki a helyszínre, amikor be akartak tömni egy kátyút.

Megkértem őket, hogy meséljék el, mi történt. Hát ez:

„Betömtünk 2 kátyút, ez még a kampánypénz pályázatunknak a hozadéka, hogy lett ilyen gép, ami képes erre. Megolvasztja az aszfaltot, szórunk mellé még cuccot, emulziót, és leúthengereljük. Csináltunk már sokat, csak az nem volt hír, gondolom, mert nem jöttek a rendőrök. Felcsúton viszont 5 kocsinyi jött, kb. 20-an. Amúgy nem volt nagy para, azt mondták, hogy általános igazoltatás - ugye ez az, ami nem létezik. Ami viszont tán érdekes, hogy az egyik betömött kátyún a harmadikként áthajtó autó pont a fideszes Hamis Mészáros László fekete Mercije volt, úgyhogy megúszott miattunk egy tengelytörést. Ami minden magyar ember sikere, hiszen képzelem, kinek a pénzéből vette a kocsit meg csináltatná meg. Ja, és ezek természetesen kampány-kátyúbetömések, majd mindig visszük oda őket, ahol indulunk időközin.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt