Eljött a nap, amikor a közszolgálati média úgy érezte, írnia kell Orbán Ráhelről

2018 augusztus 22., szerda 9:44
994

Miután kedden a DK-közeli Nyugati Fény fotókat közölt arról, ahogy Orbán Ráhel egy szaros pelenkával teli zacskót rak le a horvát autópálya szélén, majd ezt Gyurcsány Ferenc is megosztotta, a horvát sajtót bejárta a hír a miniszterelnök lányának és vejének szemeteléséről.

Miután elképesztően sokan megosztották az erről szóló híreket (az eredeti poszton már több mint 85 ezer lájk van), a közszolgálati média úgy érezte, végre meg kell szólalnia az ügyben. A hirado.hu, szerdán „Kis magyar gyurcsányi kakisztokrácia” címmel közölt véleménycikket, ami kb. arról szól, hogy az ellenzék annyira nem talál fogást az Orbán-kormányon, hogy egy szaros pelenkával támadják már. A közmédia korábban szinte sosem adott hírt Orbán Ráhelről, inkább ignorálta a róla szóló híreket, például a turizmus körüli kavarásait vagy a bahreini tárgyalását.

Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

Jelenleg egyébként ott tart a hét közügye, hogy a Jutarnji List horvát napilap kérdést intézett Orbán Viktor hivatalához, amiben magyarázatot vár a szemetelésre. (A kormányfő részéről lapzártáig nem kaptak választ – írja az Azonnali.)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt