Eljött a nap, amikor a közszolgálati média úgy érezte, írnia kell Orbán Ráhelről

Miután kedden a DK-közeli Nyugati Fény fotókat közölt arról, ahogy Orbán Ráhel egy szaros pelenkával teli zacskót rak le a horvát autópálya szélén, majd ezt Gyurcsány Ferenc is megosztotta, a horvát sajtót bejárta a hír a miniszterelnök lányának és vejének szemeteléséről.

Miután elképesztően sokan megosztották az erről szóló híreket (az eredeti poszton már több mint 85 ezer lájk van), a közszolgálati média úgy érezte, végre meg kell szólalnia az ügyben. A hirado.hu, szerdán „Kis magyar gyurcsányi kakisztokrácia” címmel közölt véleménycikket, ami kb. arról szól, hogy az ellenzék annyira nem talál fogást az Orbán-kormányon, hogy egy szaros pelenkával támadják már. A közmédia korábban szinte sosem adott hírt Orbán Ráhelről, inkább ignorálta a róla szóló híreket, például a turizmus körüli kavarásait vagy a bahreini tárgyalását.

Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

Jelenleg egyébként ott tart a hét közügye, hogy a Jutarnji List horvát napilap kérdést intézett Orbán Viktor hivatalához, amiben magyarázatot vár a szemetelésre. (A kormányfő részéről lapzártáig nem kaptak választ – írja az Azonnali.)