Itt a koncertfelvétel, amin Majka elmondja, hogy verte szét Curtis-szel közös munkájukat a drog

ZENE
2018 augusztus 23., 13:39
comments 214

Sajnos az elmúlt öt évben bejött a képbe egy harmadik barát, aki nélkül úgy látszik, hogy az én barátom nem tud meglenni, és az van, hogy sajnos sokadik alkalommal nem tudja elvállalni azt a munkát, amit a Jóisten neki adott. Ez a harmadik barát pedig az a kibaszott mocskos geci kábítószer

- ezekkel a szavakkal jelentette be szegedi koncertjén Majka, hogy útjaik különválnak Curtis-szel. A bejelentésről készült videót most töltötték fel a Facebookra.

Azóta Majka is és Curtis is a Facebookok írtak a szétválásról. Majka arról beszélt, hogy a kokain tette tönkre a kapcsolatukat, Curtis azt válaszolta, hogy mindenkinek megvan a maga drogja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.