Itt a koncertfelvétel, amin Majka elmondja, hogy verte szét Curtis-szel közös munkájukat a drog

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Sajnos az elmúlt öt évben bejött a képbe egy harmadik barát, aki nélkül úgy látszik, hogy az én barátom nem tud meglenni, és az van, hogy sajnos sokadik alkalommal nem tudja elvállalni azt a munkát, amit a Jóisten neki adott. Ez a harmadik barát pedig az a kibaszott mocskos geci kábítószer

- ezekkel a szavakkal jelentette be szegedi koncertjén Majka, hogy útjaik különválnak Curtis-szel. A bejelentésről készült videót most töltötték fel a Facebookra.

Azóta Majka is és Curtis is a Facebookok írtak a szétválásról. Majka arról beszélt, hogy a kokain tette tönkre a kapcsolatukat, Curtis azt válaszolta, hogy mindenkinek megvan a maga drogja.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.