Selena Gomez idegösszeomlással került kórházba

A 26 éves énekesnő szorongása és depressziója miatt vonult egy mentális problémákat kezelő intézménybe - írja az Eonline. Gomez igyekezett elkerülni az összeomlást, a közelmúltban el is költözött Los Angelesből, hogy nyugodtabb környezetben koncentrálhasson a zeneszerzésre. A TMZ értesülései szerint a popsztárt az elmúlt hetekben kétszer is kórházba kellett vinni korábbi lupusza és veseátültetése miatt, állítólag a fehérvérsejt-száma lett aggasztóan alacsony. Gomez idén már részt vett New York-ban egy két hetes kezelésen szorongása és depressziója miatt. 

Egy korábbi képen Selena Gomez és barátnője a kórházban, a vesetranszplantáció után

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.