Vajna Tímea instasztoriba rejtett közleményben üzent az irigykedő baloldaliaknak

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

Miután már Orbán Viktort felkérdezték miatta a parlamentben, Vajna Tímea végre reagált a felháborodásra, amelynek tárgya, hogy magánrepülővel vitte Amerikába kezeltetni a macskáját. Andy Vajna kormánybiztos felesége a lehető legstílusosabb módját választotta a visszavágásnak: 

egy hollywoodi vidámparkból posztolt videósorozat végén, egy instasztoriban osztotta meg közleményét „a baloldal által kreált botrányról”.

Azt írja, hogy mivel a cicát nem lehetett elkábítani a repüléshez, ezért körbekérdeztek Andy Vajna „amerikai baráti körében”, hogy kinek kallódik egy fölös magángépe Európában.

Ezek után Vajna Tímea kifejti azt a vitatható álláspontját, hogy a kaszinómonopóliumból vagy a médiabirodalma állami hirdetéseiből milliárdokat szerző férje magánrepülőzését nem a magyar adófizetők állják, mert ő „egy világhírű producer, akinek saját vagyona van”.

Az eredeti repülőgépes posztnak azóta már törölte a szövegét, de arról írt benne, hogy a cicával kirepülve meg tudja nézni, vannak-e Amerikában új macskagyógyítási módszerek. Most viszont mintha azt akarná közölni, hogy a műtét már megtörtént, és a magyar állatorvosok kiválóak. 

Az ügyben állatorvosként megszólaló Hadházy Ákos is megkapja a magáét: azt, hogy „csak az irigység beszél belőle.” 

De a legszebb gondolat persze ez:

„A férjemmel rengeteget jótékonykodunk. Aki ismer, tudja, hogy mindenkinek csak segítek, és legszívesebben a világ összes beteg gyermekét megmenteném.”