Peak-úgynevezett-újságírás: így vedd nagyobbra a mobilod bötűit!

A magyar online média zivataros évtizedeiből idestova uszkvekvázi két és felet böcsülettel lehúzott, minősített veteránként már nem sűrűn fordul elő velem, hogy igazán őszinte, mély, kétségek, skrupulusok, szküllák és karübdiszek nélküli elismerő morgást váltson ki belőlem a nemzetközi internetes újságírás egy-egy rendkívüli szakmai teljesítménye.

A Lifehacker című, egyesült államokbeli publikáció néhány perce közölt How to Crank Up Your Phone's Text Size for Your Parents (Or Yourself) című cikkét olvasva azonban ellenállhatatlanul tört elő belőlem a legmagasabb fokú szakmai elismerésnek ez a csalhatatlan gesztusa.

A Lifehacker invesztigatív mélyfurása azt járja körbe, miképpen növelhetjük meg mobiltelefonjaink bötűméretét. Nem akarnám lespoilerezni a masterpiece slusszpoénját, de a „beállítások” aka. „settings” menüben kell kutakodni!

(Mi, a magunk szerény képességeivel szintén próbálkoztunk már life hackes cikkel, de lássuk be, a mesterekhez képest csak ugatjuk a műfajt.)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.