Újra őrizetbe vették a Dózsa György úton balesetező M. - Gyurma - Richárdot

bűnügy
2018 november 22., 10:33
comments 231

M. Richárd vezette azt a fehér sportautót, ami tavaly tavasszal letarolt egy trolibusz megállót a Dózsa György úton. A halálos áldozattal járó baleset után kiderül, hogy

A férfi a Dózsa György úti közlekedési baleset miatt indult eljárásban házi őrizetet kapott. A 24.hu cikke az ügyészségre hivatkozva azt írja, hogy a férfi megsérthette a házi őrizetének szabályait, mert

csak arra kapott engedélyt, hogy orvoshoz menjen le otthonából, ennek ellenére viszont beülhetett egy belvárosi étterembe.

Ezen kívül az ügyészek szerint egy másik bűncselekményben is gyanúsítottként hallgatták, illetve felmerült, hogy a baleset körül nyomozásban a „bizonyítás megnehezítésre törekedett”.

Ezen körülmények miatt kérik M. Richárd letartóztatását, amiről a bíróság várhatóan ma fog dönteni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.