Megszűnik a Vasárnapi Hírek

politika
2018 november 29., 10:50

A Népszava közölte, hogy a napilap integrálja a saját kiadója másik lapját, a Vasárnapi Híreket – írja a hvg.hu.

Erről Puch László, a kiadót, a XXI. század Média Kft.-t tulajdonló Horizont Handels und Industrie AG meghatározó tulajdonosa így nyilatkozott:

„A Népszava hírközpontúságának és a Vasárnapi Hírek elemzőbb és szórakoztatóbb stílusának ötvözésével egy tartalmasabb szombati újsággal és hétközi kulturális melléklettel találkozik az olvasó.”

Puch szerint az ötlet nem új, korábban is gondolkodtak a két termék összekapcsolásáról.

László Puch
photo_camera Puch László egy Fedél Nélküllel érkezik az MSZP Rendkívüli tisztújító kongresszusára, a budapesti Syma Rendezvénycsarnokba 2014. július 19-én. Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI

Szerdán derült ki, hogy a Mészáros Lőrinc-féle Mediaworks megvásárolja Puch Lászlótól a Mezőgazda Lap- és Könyvkiadó Kft.-t, amié a Szabad Föld is. Példátlan médiabirodalom állt össze Liszkay Gábor vezetésével, ahogy azt nem győzi hangsúlyozni a fideszes propagandagépezet sem.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.