Vagy a papíron tulajdonos Mészáros Lőrinc, vagy „valaki más” rúgta ki a Felcsút edzőjét

futball
2018 december 10., 08:28
comments 116

Az Index írta meg, hogy az M4 Sport vendége volt a felcsúti klubigazgató, Komjáti András egykori középhátvéd és edző, aki itt, a 47. perctől beszélt az NB I-es Puskás Akadémia edzőjének hétvégi kirúgásáról.

Benczés Miklós edzővel a Paks elleni otthoni 1-1 után közölték, hogy jó egészséget kívánnak neki, de távozzon. (Benczés – aki egyébként korábban fideszes önkormányzati képviselő volt Miskolcon – 2012 és 2015 között is dolgozott Felcsúton, vele jutott fel a csapat 2013-ban az élvonalba. Miután fél éve az elbukott kupadöntő után Pintér Attilát leváltották, Benczés a DVTK-t hagyta ott, hogy a felcsúti csapatot edzhesse. 17 meccsen 5 győzelmet ért el, 3 döntetlen és 9 vereség mellett. A bajnokságban a Felcsút volt a legtovább nyeretlen. )

Komjáti – aki az idén hátralévő meccseken beugrik a kispadra – nem tudta elmondani, hogy az edző felmentéséről akkor döntöttek-e, amikor még hátrányban volt a csapat – ami az utolsó 20 percet emberelőnyben játszotta, és csak a végén tudott kiegyenlíteni –, de azt mondta, a hírt neki kellett közölnie, viszont nem az ő döntése volt.

Úgy mesélte, hogy az öltözőfolyosó felé csörgött a mobilja, a tulajdonosi körből kereste valaki. Azt mondta, meccsek után mindig hívják, így nem számított rosszra, a beszélgetés elején a meccsről beszéltek, majd közölték vele, hogy mondja meg Benczésnek, elbúcsúznak tőle.

A műsorban érdeklődtek, hogy Komjátival ki közölte, hogy ki kell rúgnia Benczést, de kikerülte a választ, annyit mondott: a tulajdonos.

Egy átlagos Puskás Akadémia-szurkoló érkezik a szomszédjában lévő stadionba.

Tehát vagy a papíron tulajdonos kuratóriumi elnök, Mészáros Lőrinc, vagy „valaki más” rúgta ki a Felcsút edzőjét. Az Index felidézte, hogy Komjátit május végén Orbán Viktorral fotózták le egy Parlament melletti cukrászdában, amikor előkészítették a Pintér Attilát váltó Benczés szerződtetését. (Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.