A bajai lángososnak és két tanárnak is nekiment a névtelen kormánypárti trollblog

  • Egy Bajai Nemzeti Oldal nevű blog az országos fideszes média szóhasználatához kísértetiesen hasonló nyelvezettel kezdett lejáratócikkeket publikálni bajai tanárokról, amiért az ellenzékkel szimpatizálnak.
  • Nyirati Klára, az egyik helyi egyházi iskola angoltanára azért került fel a blogra, mert a Momentum helyi elnökeként részt vett egy budapesti tüntetésen, egy másik bajai tanárt pedig O1G-s Facebook-profilképe miatt pécézett ki az ismeretlen szerző.
  • De a blog beleszállt a bajai lángosozót korábban üzemeltető, jótékonykodó vállalkozóba is, amiért Szél Bernadett az ő nyakában ülve beszélt az MTVA székháza előtt.
  • A 35 ezres város felbolydult a történtek miatt, rengeteg emberhez jutott el a blog mocskolódása, a helyi ellenzék közösen ki is állt a blogra felkerült bajaiak mellett.
  • Hogy ki írta a posztokat, az még mindig nem tudja senki, de korábban létezett egy másik weboldal is Bajai Nemzeti Oldal néven, az főleg az MSZP-t, a DK-t meg a Jobbikot szapulta. A Bajai Nemzeti Oldalnak 5700 követője van a Facebookon, itt a saját posztok mellett a fideszes médiabirodalom írásait osztják meg.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.