Az Origo után a Lokál is be akarta idézni tanúnak Nagy Blanka ellen a szüleit és az osztályfőnökét, de ők is bukták a pert

2019 március 12., kedd 9:27
238

Ripost, a Figyelő, az Origo és a Lokál még januárban azzal akarta lejáratni Nagy Blankát, a kormány ellen dühös beszédet mondó 19 éves gimnazista lányt, hogy nagyon rossz tanuló, sokat hiányzik, ráadásul három tárgyból is bukásra áll. Nagy Blanka azonnal cáfolt, és pert indított. (A jogi képviseletét az MSZP egyik ügyvédje látja el.) A Figyelő már helyre is igazított, és gyakorlatilag elismertre, hogy az összes állítás hazugság volt.

Legutóbb az Origo annyira nem tudta bizonyítani az igazát, hogy azt indítványozta, tanúskodjanak Nagy Blanka szülei és osztályfőnöke, amit a bíróság szükségtelennek talált, hiszen Nagy Blanka bizonyítványaiból kiderült, hogy hazudtak róla. A szerző nélkül hazudozó Origónak az első fokú ítélet szerint le kell hoznia, hogy a Ripost cikke alapján valótlanságokat híreszteltek Nagy Blankáról.

Most a Lokál volt a soron, az az ingyenes polgári újság is az Origo taktikáját választotta, és behívta volna tanúskodni a szülőket és az osztályfőnököt, de itt is elég volt a bizonyítvány, hogy kiderüljön, hazudtak

írja a Mérce.

Az udvaribolond-média további 100 hazugságát tavaly itt gyűjtöttük össze.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt