Az MSZP egyik ügyvédje védi Nagy Blankát

POLITIKA
2019 január 21., 11:15
comments 154

Hivatalosan is Litresits András, az MSZP egyik jogi képviselője látja el Nagy Blanka védelmét - ezt a szocialista párt közölte az MTI-vel hétfőn.

A kiskunfélegyházi diáklány azzal vont magára a kormánymédia nagyágyúinak össztüzét, hogy még decemberben egy tüntetésen beszólt a Fidesznek. Ezután Bayer Zsolt leprolizta, Bencsik András leribancozta, a Ripost, a Figyelő, a Lokál és az Origo pedig arról írt, hogy rosszul tanul, sokat hiányzik, és valószínűleg nem fog tudni leérettségizni. A gimnazista lány története ma reggel már a brit Guardianba is bekerült.

Nagy Blanka a tanulmányi eredményéit firtató cikkek után jelentette be, hogy jogi lépéseket tesz.

A lány új, MSZP-s ügyvédje, Litresits András képviselte Ujhelyi István MSZP-s EP kéviselőt is a Médiahatóság elleni perben, amit a Tények egyik adása miatt indítottak, és amit meg is nyertek egy héttel ezelőtt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.