Az MSZP egyik ügyvédje védi Nagy Blankát

POLITIKA
2019 január 21., 11:15
comments 155

Hivatalosan is Litresits András, az MSZP egyik jogi képviselője látja el Nagy Blanka védelmét - ezt a szocialista párt közölte az MTI-vel hétfőn.

A kiskunfélegyházi diáklány azzal vont magára a kormánymédia nagyágyúinak össztüzét, hogy még decemberben egy tüntetésen beszólt a Fidesznek. Ezután Bayer Zsolt leprolizta, Bencsik András leribancozta, a Ripost, a Figyelő, a Lokál és az Origo pedig arról írt, hogy rosszul tanul, sokat hiányzik, és valószínűleg nem fog tudni leérettségizni. A gimnazista lány története ma reggel már a brit Guardianba is bekerült.

Nagy Blanka a tanulmányi eredményéit firtató cikkek után jelentette be, hogy jogi lépéseket tesz.

A lány új, MSZP-s ügyvédje, Litresits András képviselte Ujhelyi István MSZP-s EP kéviselőt is a Médiahatóság elleni perben, amit a Tények egyik adása miatt indítottak, és amit meg is nyertek egy héttel ezelőtt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt