Íme Dózsa László, aki mostantól Magyarország Kiváló Művésze

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Végülis március 15-e is forradalom volt, ebből az alkalomból Kásler Miklós többek között kitüntette Dózsa Lászlót (1942-) is. Nem az 1848-49-es forradalomban játszott szerepe miatt, hanem „a magyar művészet értékeinek gyarapítása érdekében végzett magas szintű, igényes teljesítménye elismeréseként” részesült a Magyarország Kiváló Művésze díjban. 

Kásler Miklós átadja a Magyarország Kiváló Művésze díjat Dózsa Lászlónak.Fotó: Mohai Balázs/MTI/MTVA

Dózsa László 2011-ben Réthelyi Miklós minisztertől vehette át a Magyar Köztársaság Érdemes Művésze-díjat, 2016-ban Budapest díszpolgára lett. (A Magyar Köztársaság Éremrend Tisztikeresztjére még Gyurcsánnyal koccintott.) 

Az már nem világos, hogy a kínos, Schmidt Máriás fotóbotrány után még mindig hősnek tartja-e Orbán Viktor Dózsát, aki legutóbb rendezőként értékelte szakmailag az ellenzéki politikusokat, amikor azt közölte, hogy lerugdosná őket a színpadról

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.