A felcsúti Maradona kézzel ütötte be az MTK hálójába a labdát

futball
2019 március 16., 19:52

Az „Isten keze”-gólhoz hasonló találattal harcolta ki az egyenlítést a felcsúti Pancho Arénában a házigazda Puskás Akadémia, amikor az MTK 1-0-ról 2-1-re fordítva vezetett az NB I szombati fordulójában. Nagy Zsolt ugyanis egyértelműen szabálytalanul, kézzel ütötte be a labdát a kapuba, a bíró mégis megadta a gólt:

link Forrás

A teljesen egyértelműen szabálytalan gól után az MTK már nem tudott felállni, sőt a hosszabbításban a Felcsút megszerezte a győztes gólt is, így 3-2-re győzött a Gazda csapata.

A Puskás Akadémia honlapján „Megérdemelt győzelem” címmel számoltak be a meccsről, és a gólt így írták le: „Sós bal oldali szögletére Nagy Zsolt érkezett, az ő testéről csorgott a labda Kicsak felé, aki későn zárta össze a kezeit, s a játékszer a kesztyűk között a bal sarokba vánszorgott (2–2).”

Itt írtunk arról, milyen eszeveszettül sok közpénz – vagy olyan forint, ami elvesztette közpénz jellegét – folyik be a miniszterelnök felcsúti focicsapata mögötti alapítványhoz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.