Alcsútdoboz fideszes alpolgármesterét nevezték ki a TV2-t birtokló cégek élére

Két TV2-höz köthető vállalatban is vezetői pozíciót kapott az elmúlt napokban Mészáros Lőrinc bizalmasa, Alcsútdoboz Fideszes alpolgármestere, Tima János - írja a G7. A politikust ugyanazon a napon nevezték ki az AV Progress Kft. ügyvezetőjének, illetve a Magyar Broadcasting Co. Zrt. (MBC) vezérigazgató-helyettesének.

Ezek a TV2-t birtokló legfontosabb vállalatok, a csatornát fenntartó cég közvetlenül az MBC tulajdonában van, míg az MBC részvényese az AV Progress. A kinevezések következtében pedig a vállalatok ügyeiben nem lehet majd Tima nélkül dönteni.

Tima több szálon is kötődik Mészáros Lőrinchez, egyrészt a Felcsúti Közös Önkormányzati Hivatal illetékességi területéhez tartozó Alcsútdobozon alpolgármester, másrészt Mészáros számtalan cégében visel már tisztséget. Felügyelőbizottsági tag például az Opusban, a Konzumban, az Appeninnben és a 4iG-ben is, illetve a 2Rule márkát futtató Magyar Sportmárka Zrt-ben is.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.