Alcsútdoboz fideszes alpolgármesterét nevezték ki a TV2-t birtokló cégek élére

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Két TV2-höz köthető vállalatban is vezetői pozíciót kapott az elmúlt napokban Mészáros Lőrinc bizalmasa, Alcsútdoboz Fideszes alpolgármestere, Tima János - írja a G7. A politikust ugyanazon a napon nevezték ki az AV Progress Kft. ügyvezetőjének, illetve a Magyar Broadcasting Co. Zrt. (MBC) vezérigazgató-helyettesének.

Ezek a TV2-t birtokló legfontosabb vállalatok, a csatornát fenntartó cég közvetlenül az MBC tulajdonában van, míg az MBC részvényese az AV Progress. A kinevezések következtében pedig a vállalatok ügyeiben nem lehet majd Tima nélkül dönteni.

Tima több szálon is kötődik Mészáros Lőrinchez, egyrészt a Felcsúti Közös Önkormányzati Hivatal illetékességi területéhez tartozó Alcsútdobozon alpolgármester, másrészt Mészáros számtalan cégében visel már tisztséget. Felügyelőbizottsági tag például az Opusban, a Konzumban, az Appeninnben és a 4iG-ben is, illetve a 2Rule márkát futtató Magyar Sportmárka Zrt-ben is.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.