11 emberrel végzett egy ámokfutó Virginia Beachen

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Tizenegy embert megölt egy ámokfutó az Egyesült Államok keleti partvidékén, Virginia Beach városában. A támadó, a 40 éves DeWayne Craddock a város kommunális létesítményeinek egyik régi alkalmazottja volt. Az ámokfutó is életét vesztette, a rendőrség tájékoztatásából nem derült ki, hogy magával végzett-e, vagy a rendőrök lőtték le.

A 11 halálos áldozaton túl hatan megsérültek, őket a környék kórházaiban ápolják. James Cervera Virginia Beach-i rendőrfőnök a történtekről alig árult el részleteket, csak annyit mondott, hogy az eset délután történt a helyhatósági központ közműcégeknek otthont adó épületében, a városháza közvetlen szomszédságában. A férfi, miután belépett az épületbe, azonnal tüzet nyitott, és válogatás nélkül lőtt az ott lévőkre.

A támadó a kiérkező rendőrökre is rálőtt. Egyiküket el is találta, a rendőr életét a golyóálló mellénye mentette meg. A város polgármestere, Bobby Dyer szerint "ez a leglesújtóbb nap Virgina Beach történetében". (Via MTI, CNN)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.