Könyörgöm, senki ne lépje át nyugat felé az országhatárt, mert ott nem mindenki fehér, és szabadság csak itthon van!

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

„Lehet, hogy külföldön több pénzt lehet keresni és ez jó dolog, de magyarként Magyarországon élni olyan értékkel bír, amit nem lehet pénzben kifejezni” – hangzik el a fideszes és jegybanki pénzekből működő Alapjogokért Központ Központinfo című videójában, ami arról szól, hogy Nyugaton nem csak fehér emberek vannak, ezért ott nagyon veszélyes tartózkodni.

Frissítés: a videót időközben eltávolították, mint az Alapjogokért Központ liberálisozó Instagram-posztjából kiderült, gyűlöletbeszéd miatt. Itt még megtekinthető.

Így sorolják a „bezzegnyugat” problémáit:

„begyűrűzött a multikulti, és minden, ami együtt jár az idegen kultúrák együttélésével: mindennapos konfliktusok, bűnözés, antiszemitizmus és terrorizmus, ráadásul a politikai korrektség jegyében mára sok nyugati országban megszűnt a szólás- és véleményszabadság”.

Eközben drámai képsorokat láthatunk: az utcán békésen sétáló embereket mutogatnak, például egy baseballsapkás fekete vásárlót, néhány vidám fiatalt, egy fejkendős nőt, meg egy telefonáló lányt.

Úristen, csak nézem a képet, és félek. Szabályosan félek.Forrás: Alapjogokért Központ via Hír Tv

„Ezzel szemben itthon nemcsak hogy ismeretlen a terrorizmustól való rettegés, de továbbra is uralkodó a zsidó-keresztény kultúra, ennek jegyében pedig valóban érvényesülnek a szabadságjogok”

– hangzik el az anyagban, mielőtt bevágják Orbánt, aki arról beszél Tusványoson, hogy Nyugaton liberalizmus van, demokrácia sincs.

A videó lényege egyébként az, hogy lehet külföldre menni szerencsét próbálni, de az ember úgyis hazajön, mert itt a legjobb.

Nemrég a Terror Háza készíttetett hasonló, autoriter rendszerekre jellemző kisfilmet, amiben az állampárt vezetőjéért fanatikusan rajongó embereket mutogatva bizonyítgatják, hogy igenis szabadság van, ezt a videót egy darabig még fesztiválok nagyszínpadán is bömböltetni kellett.

Persze ez a nemfehérember-ellenes videó nem új csúcs, a tavalyi parlamenti választás előtt orbánista médiumok tömegével tolták az interneten az agymosó kamuvideókat. (via hvg.hu)