Könyörgöm, senki ne lépje át nyugat felé az országhatárt, mert ott nem mindenki fehér, és szabadság csak itthon van!

Több 444 videó?
Szeretném

„Lehet, hogy külföldön több pénzt lehet keresni és ez jó dolog, de magyarként Magyarországon élni olyan értékkel bír, amit nem lehet pénzben kifejezni” – hangzik el a fideszes és jegybanki pénzekből működő Alapjogokért Központ Központinfo című videójában, ami arról szól, hogy Nyugaton nem csak fehér emberek vannak, ezért ott nagyon veszélyes tartózkodni.

Frissítés: a videót időközben eltávolították, mint az Alapjogokért Központ liberálisozó Instagram-posztjából kiderült, gyűlöletbeszéd miatt. Itt még megtekinthető.

Így sorolják a „bezzegnyugat” problémáit:

„begyűrűzött a multikulti, és minden, ami együtt jár az idegen kultúrák együttélésével: mindennapos konfliktusok, bűnözés, antiszemitizmus és terrorizmus, ráadásul a politikai korrektség jegyében mára sok nyugati országban megszűnt a szólás- és véleményszabadság”.

Eközben drámai képsorokat láthatunk: az utcán békésen sétáló embereket mutogatnak, például egy baseballsapkás fekete vásárlót, néhány vidám fiatalt, egy fejkendős nőt, meg egy telefonáló lányt.

Úristen, csak nézem a képet, és félek. Szabályosan félek.Forrás: Alapjogokért Központ via Hír Tv

„Ezzel szemben itthon nemcsak hogy ismeretlen a terrorizmustól való rettegés, de továbbra is uralkodó a zsidó-keresztény kultúra, ennek jegyében pedig valóban érvényesülnek a szabadságjogok”

– hangzik el az anyagban, mielőtt bevágják Orbánt, aki arról beszél Tusványoson, hogy Nyugaton liberalizmus van, demokrácia sincs.

A videó lényege egyébként az, hogy lehet külföldre menni szerencsét próbálni, de az ember úgyis hazajön, mert itt a legjobb.

Nemrég a Terror Háza készíttetett hasonló, autoriter rendszerekre jellemző kisfilmet, amiben az állampárt vezetőjéért fanatikusan rajongó embereket mutogatva bizonyítgatják, hogy igenis szabadság van, ezt a videót egy darabig még fesztiválok nagyszínpadán is bömböltetni kellett.

Persze ez a nemfehérember-ellenes videó nem új csúcs, a tavalyi parlamenti választás előtt orbánista médiumok tömegével tolták az interneten az agymosó kamuvideókat. (via hvg.hu)